BEAUTYROOM EINDHOVEN
Huidverbetering & Huidverjonging in Eindhoven

60% VAN WAT JE OP JE HUID SMEERT, KOMT IN JE BLOEDBANEN TERECHT……..

 

SCHOONHEID, GEZONDHEID & DUURZAAMHEID in 1!
Wat je niet kunt eten, moet je ook niet op je huid smeren. Je huid is immers het grootste orgaan van je lichaam en daar moeten we zuinig op zijn. De producten van Botanical Beauty zijn 100% natuurzuiver, biologisch, dierproefvrij en zonder microplastics. Ook de verpakkingen zijn milieuvriendelijk. Van glazen flessen tot papieren plakband: elke dag een beetje duurzamer. 

 

100% NATUURZUIVER & BIOLOGISCH
Wat je op je huid smeert, komt ook in je lichaam terecht. Maar liefst 60% ervan. Dagelijks krijg je ongemerkt rotzooi in je lichaam, omdat in de meeste verzorgingsproducten synthetische stoffen zitten. Kijk maar eens op onze lijst met foute stoffen en……schrik niet!

De producten waar ik mee werk zijn 100% natuurzuivere producten en er zitten geen chemische, synthetische stoffen in verwerkt. We werken enkel met natuurlijke ingrediënten, zoals lavendel, eucalyptus, argan en calendula. Alles van de beste kwaliteit én biologisch.

Je kunt namelijk een 100% zuivere amandelolie gebruiken, maar daar heb je niets aan als de amandelen bespoten zijn. Biologisch betekent vrij van gifstoffen en pesticiden. Daarin zijn wij als Nederlands merk uniek. 

 

EEN WERELD ZONDER (MICRO) PLASTICS
De plastic soep. Iedereen heeft er inmiddels van gehoord. Maar wat kunnen we eraan doen? In ieder geval stoppen met het toevoegen van microplastics aan verzorgingsproducten. Zonder dat je het weet, spoel je dagelijks microplastics door de afvoer. Deze zitten vaak in producten als opvulmiddel.

Totaal onnodig vinden wij. De organic skin care van Botanical Beauty is dan ook vrij van microplastics. Dat niet alleen: ze kiezen ook voor milieuvriendelijke verpakkingen. Zo werken we veel met glazen flessen, kartonnen dozen en zelfs papieren plakband.

 

NATUURLIJKE GEUREN
Synthetische geurstoffen zijn vaak slecht afbreekbaar en kunnen zich in het milieu ophopen. Zij kunnen huidirritatie opwekken en bij hoge doses zijn deze stoffen zelfs giftig. Bovendien zijn er hormoonverstorende effecten op de voortplanting aangetoond. Vaak worden er Ftalaten gebruikt om de geur te fixeren. Ftalaten worden ook als weekmakers in plastic gebruikt. Het is een hoogst problematische stof die hormoonverstorend werkt en huid- en zaadcellen kan beschadigen. Een totaal ander aspect om even bij stil te staan is: de techniek staat letterlijk voor niets. Voor een habbekrats wordt synthetisch de meest fantastische geur en parfum in elkaar geknutseld. Daarmee kan een goedkoop en waardeloos product toch “lekker” gemaakt worden. Bij 100% natuurlijke huidverzorgingsproducten worden geen synthetische geurstoffen gebruikt. Het kleine gedeelte van onze producten dat gegeurd wordt, wordt dat met natuurlijke etherische oliën.

 

DIERPROEFVRIJ & VEGANISTISCH
Zowel alle ingrediënten als alle eindproducten zijn, als vanzelfsprekend, dierproefvrij. Daarnaast zijn ook alle producten geschikt voor veganisten.

 

KRUIDENTUIN
Alle producten zitten boordevol natuurzuivere, biologische ingrediënten. Botanical Beauty streeft ernaar om de kruiden, koudgeperste oliën en andere mooie ingrediënten uit hun directe omgeving te halen zodat ze de producten zo duurzaam mogelijk kunnen aanbieden. Voor ingrediënten waarbij dat niet lukt gaat hun voorkeur in ieder geval uit naar producten die uit Europa komen. In veruit de meeste gevallen lukt dat. Toch blijft de Kruidentuin op het Familie Landgoed in Deil onze grootste en mooiste inspiratiebron met in gedachten: If you can’t eat it, don’t put it on your skin!

 

SKINCARE adviesgesprek
Ben jij enthousiast geworden van deze geweldige 100% natuurzuivere en biologische skincare producten en heeft het je ogen geopend om actie te ondernemen? Kom dan langs voor een GRATIS SKINCARE adviesgesprek bij mij in de kliniek. Binnen 30 minuten heb ik jouw huid volledig geanalyseerd en heb ik de meest geweldige skincare producten voor jou op een rijtje gezet om direct mee naar huis te kunnen nemen. Ik ben er voor je om je te helpen, maar je moet zelf de stap zetten naar een betere routine! Boek vandaag nog het SKINCARE adviesgesprek online in via onderstaande ”maak afspraak” button en kom erachter wat dit voor jou kan betekenen! Zie ik je snel?